Yhteystiedot

Porvoo
Puhelin: 040-5636054
Sähköposti: kathrina.helander@pp.inet.fi

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:433682 kpl

E-pentue odotetaan syntyvän syyskuun alussa 

seuraavista vanhemmista.... 

Zaga_pentuja_1.jpg

Steinroller Zamma-Zaga "Zaga"

(e. Suomen Päänäyttelyvoittaja -12 -15, BH RTK3 TK2 Steinroller Pii - i. Maailman Voittaja -12, C.I.E PL MVA SK MVA CZ JUN MVA Jacobi Gasko Prim)

Lonkat B/B kyynärnivel 0/0 terveet olkapäät ja silmät, DM-testattu

Näyttelystä SERT PN2

Luonnetestattu 155p

Zaga on erittäin ystävällinen, iloinen ja positiivinen koira. Zaga on hyvin nuorekas, leikkisä ja välillä myös aika temperamenttinen. Taistelutahtoa ja saalisviettiä löytyy ihan mukavasti. Pallo ja keppileikit on Zagan mielestä ihan parasta. Zaga on innokas uimari ja hyppää mielellään veteen esim. laiturilta. Myös koirien uimahallissa on kivaa uida. Nenäänsä Zaga käyttää hyvin ja tykkää kovasti jäljestämisestä ja henkilö hausta. Lenkillä se kiipeilee mielellään korkealle kivelle....ja siitä toiselle. Zaga käy myös välillä koulussa auttamassa oppilaita opiskelussa. 

Gipstern_Kox.jpg

BH Gipstern Kox "Kox"

(e. Gipstern Ileyla - i. Aramis vom Mühlengeist)

s. 31.3.2017

lonkat B/B kyynärnivel 0/0 silmät PPM DM-vapaa

Näyttelystä EH

Luonnetesti 155p

Kox on rauhallinen, itsevarma ja aidon ystävällinen hoffiuros. Ystävällisyyttä riittää niin ihmisille kuin koirille. Koxin kotilaumaan kuuluu Koxin lisäksi 10-, 7- ja 1,5-vuotiaat labradoriurokset.  Sitä ei hetkauta oikein mikään, vaikka maalla asuvana se ei jatkuvasti saakaan kokemuksia kaupungin vilinästä. Koxia koulutetaan pelastuskoiraksi ja nämä ominaisuudet sopivat tähän erittäin hyvin. Ilmavainutyöskentely on selkeästi Koxin vahvuus. Hajun saatuaan rauhallisuus kaikkoaa saman tien ja se työstää sen voimalla loppuun saakka. Tottelevaisuudessa Kox suorittaa tehtäviä hyvällä energialla. 

e-pentue.png

Zaga.jpg Kox.jpg

Zaga_kalliolla.jpg

Kox_kalliolla_1.jpg

Zaga_paa_1.jpg Kox_paa.jpg

Zaga_Kox.jpg

Zaga_Kox2.jpg

Zaga_uimassa.JPG

Kokkeli.jpg

Zaga_hyokkaa.jpg

Kox_leikkii.jpg

(15) Leikitys 30.6.2020 - YouTube


  

Pennut ovat aina madotettuja, eläinlääkärin tarkistamia, sirutettuja ja rekisteröityjä. Pennut luovutetaan 8 viikon ikäisinä. Mukaan saat kattavan pentupaketin, sisältäen pentuoppaan, pennulle ruokaa ja leluja, Suomen hovawart ry; n jäsenyyden vuodeksi sekä tietenkin kasvattajan tuki koko koiran elämän. 

Pentue on Suomen Hovawart ry:n hyväksymä 

Mikäli olet kiinnostunut aktiivisesta harrastuskoirasta niin ota yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse tai meilitse, kerron mielelläni lisää

kathrina.helander@gmail.com

+358 (0)40 5636054